پاورپوینت شیمی و فناوری غلات

دسته بندي : علوم پایه » شیمی
توضیحات:
پاورپوینت با موضوع شیمی و فناوری غلات، در قالب ppt و در 87 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
شیمی و فناوری غلات:
قوت غالب
50 درصد کربوهیدرات
یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری
50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B
از نظر منشا: علفهای وحشی
جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله
گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا
(Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید)
(T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم (تترا پلوئید)
T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید)
ارقام دیگر گندم:
Spelt , Emmer, Kamut
نوعی Emmer به نام Durum

کاریوپسیس گندم:
8 میلی متر طول و 35 میلی گرم وزن
قسمت پشتی ماهی پشت و در سوی دیگر دارای شیار crease
شیار مقابل جوانه و سراسر دانه تقریبا در مرکز آن
شیار مشکلات بهداشتی دارد مثلا رشد کپک و وجود گرد و غبار
پریکارپ دانه شامل دو قسمت داخلی و خارجی (بال زنبوری)
لایه الورون، معمولا به ضخامت یا سلول کل اندوسپرم و جوانه را در بر گرفته، خارجی ترین قسمت اندوسپرم
الورون فاقد نشاسته ولی غنی از املاح، پروتئین، چربی و ویتامین ها
همراه با پریکارپ و پوشش دانه سبوس را تشکیل می دهد
جنین یا جوانه 2/5 تا 3/5 درصد وزن دانه
دارای محور جنینی (embryonic axis) و scutellum
اسکوتلوم مانند منبع ذخیره
جوانه فاقد نشاسته اما غنی از پروتئین، قند و چربی
و . . .

فهرست مطالب:
مقدمه
قوت غالب
ارقام دیگر گندم
کاریوپسیس گندم
تشکیل آرد از محتویات سلول
شیمی و فناوری غلات
جو دوسر یا یولاف
سورگوم دانه ایی
رقم‌هاي عاري ازPIN-a
جايگزيني گروههاي بلوك‌كننده در نشاسته
و . . ..
دسته بندی: علوم پایه » شیمی

تعداد مشاهده: 22756 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 87

حجم فایل:4,052 کیلوبایت

 قیمت: 51,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پاورپوینت